Oldalak

2014. szeptember 25., csütörtök

Férfi vs Nő

Gondolom sokan ismerik azt a bizonyos hihetetlen szórakoztató előadást a Férfi és a Női agy különbségeiről:


Valamiért ma jutott eszembe, hogy még a nyáron egy barátommal (férfi) ültünk az erkélyen, kellően elmerültünk a lelki bonyodalmaink bugyraiban és valahogy szóba került a férfi és a nők gondolkozása közötti különbség.

Végre egy férfi kimondta, hogy mi Nők valamilyen rejtélyes okból minden túl bonyolítunk.
Megpróbáljuk mentegetni a hapsikat, jobbnak gondolni, látni őket, ha nem akarunk magunknak csalódást okozni.
Pedig annyira tök egyszerű a Férfi viselkedése.

Vegyük tudomásul, ha egy Férfit érdekel az adott Nő, akkor mindent elkövet, hogy vele legyen/lehessen.
Ha csak ígérget, de valamiért sosem ér oda, vagy "véletlenül közbejön valami", akkor az a Nő már nem érdekli a Férfit.
Ennyi.
Nincs mögötte semmi furcsa, hirtelen közbejött betegség, baleset, csupán annyi, hogy az érdeklődés és a hódítási vágy elfogyott.

Nem mondom, hogy ezt akkor pont így szerettem volna hallani (nyilván éppen egy "jaj bocsánat, ma sem tudtam odaérni, majd jövő héten" szituációban senyvedtem.)
Pont ezért döntött úgy a haverom, hogy drasztikus férfiasan felvilágosít a helyzetről. Úgy bele az arcomba kíméletlenül.
Néha kellenek ezek a nagyon durva igazítások, hogy végre ne saját magunk körül pörögjünk már, hanem legyünk képesek kilátni a saját hülyeségünkből, amellyel általában csak magunkat hitegetjük vagy épp magunknak nyújtjuk el a szenvedéseinket.

Különben is, ha jól emlékszem talán Feldmárnál olvastam, hogy ha egy ember túl sokat beszél, akkor soha ne a szavaknak higgyünk, hanem a tetteinek. Azok mutatják meg mit is akar valójában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése